Mali ali veliki, domači in tuji.

Ne glede na to kako veliki ste je nujno, da so storitve prilagojene vašim potrebam. Skupaj z zunanjimi sodelavci vam ob “klasičnem” računovodstvu nudimo celovito strokovno podporo tudi za poslovne in pravne izzive s katerimi se srečujete pri vaši dejavnosti.

Računovodski servis Nerva - računovodstvo Maribor

Povprašajte naše stranke o nas …

Računovodski servis Nerva - računovodstvo MariborSkupina Novum IT je del večje mednarodne skupine. Kot visoko tehnološko in inovativno podjetje večino prihodkov ustvarimo na tujih tržiščih zaradi česar je naš način poslovanja bolj kompleksen in vezan na mednarodna pravila. Pri Računovodskem servisu Nerva smo našli odličnega in izkušenega partnerja, ki nam nudi podporo tako na računovodskem, kot tudi na kompleksnem kadrovskem področju. Vsekakor jih priporočamo tudi drugim podjetjem.

Matevž Rostaher
SKUPINA NOVUM IT d.o.o.

Računovodski servis Nerva - računovodstvo MariborPri našem poslovanju se pogosto srečujemo ne samo z računovodskimi, pač pa tudi davčnimi in statusno pravnimi izzivi. Všeč nam je, da se lahko tudi za ta širša vprašanja obrnemo na Računovodski servis Nerva, kjer nam pomagajo najti ustrezne strokovne rešitve. Še posebej pa bi izpostavili njihovo odzivnost, ki je še kako dobrodošla pri današnjem poslovanju.

Melita Petelin
INTER NEPREMIČNINE d.o.o.


Računovodski servis Nerva - računovodstvo MariborPri ukvarjanju z zdravstveno dejavnostjo smo zavezani specifičnim pravilom in zakonom. Zato je pri zunanjem računovodskem servisu najpomembnejše predvsem zaupanje v strokovnost njegovih storitev in popolna skladnost z zakonom. Vse omenjeno smo našli pri RS Nerva, kjer nam zraven klasičnih računovodskih storitev nudijo tudi svetovanje glede davčne optimizacije in drugo svetovanje. So izredno prijazni in fleksibilni, imajo posluh za reševanje manjših in večjih težav, ki se pojavljajo pri želji ustreči zakonom, ki se žal (pre)hitro spreminjajo.

Tomaž Dražumerič
ZOBNA ORDINACIJA DRAŽUMERIČ

Računovodski servis Nerva - računovodstvo MariborŽe dolgo smo vedeli, da želimo zamenjati računovodstvo. Odločitev ni bila enostavna, saj smo se bali, da bo cel postopek dolg in kompleksen. Zato je bilo presenečenje še toliko večje, ko smo se končno odločili. Pri Nervi so cel postopek izpeljali samostojno in na najvišji strokovni ravni. Hkrati pa so se poglobili v naše poslovanje in takratno računovodsko stanje ter nam pripravili predlog izboljšav. Danes imamo zaradi tega občutne finančne ugodnosti pri poslovanju. Žal nam je le, da prenosa nismo naredili že prej.

Dragutin Bubnjar
MANEVER d.o.o.


Računovodski servis Nerva - računovodstvo MariborPri Računovodskem servisu Nerva nam nudijo celovito podporo, od računovodskega dela, kadrovskega svetovanja do davčnega svetovanja. Zraven strokovnosti bi izpostavil še posebej njihovo odzivnost in osebni pristop.

Rene Pirc
OPTIKA RENE PIRC s.p.

Računovodski servis Nerva - računovodstvo MariborZ vašim računovodskim servisom sodelujem že več kot 20 let, v katerih ste se izkazali kot zanesljiv in strokoven poslovni partner. Računovodski proces poteka brez težav, hkrati pa cenim vašo angažiranost in podporo tudi pri ostalih poslovnih vprašanjih in izzivih. Vsekakor vas priporočam!

Danilo Janežič
AVTOSERVIS DANILO JANEŽIČ s.p.


Računovodski servis Nerva - računovodstvo MariborPri RS Nerva mi nudijo celovito podporo pri računovodskih in pomagajo pri ostalih poslovnih storitvah. Vesela sem, da si vzamejo čas za moja vprašanja in probleme. Kljub temu, da imam mikro podjetje, so njihove storitve na strokovnem nivoju in imam dober občutek, da ne delajo razlik med veliki in majhnimi podjetji.

Ines Majer
STUDIO NAILA, Ines Majer s.p.

Računovodski servis Nerva - računovodstvo MariborKljuč do uspeha je ukvarjanje s tistimi stvarmi, ki jih znaš najbolje. Zato vse naše napore in znanje vlagamo v naš posel, hkrati pa smo vse podporne storitve predali partnerjem na RS Nerva. S svojo energijo in znanjem nam vedno znova dokazujejo, da je to bila pravilna odločitev. Lepo je delati stvari, ki jih rad počneš. Ostale pa zaupati tistim, ki jih znajo bolje.

Igor Greifoner
STEKLARSTVO BREG, Igor Greifoner s.p.